Senden onay aldıysa mutlaka öyledir. 🤣🤣🤣🤣Mert doğru yolda
Twit sahibinin adı Mert :dSenden onay aldıysa mutlaka öyledir. 🤣🤣🤣🤣
Biliyorum.Twit sahibinin adı Mert :d
Başka türlü mutlu olamayacak çünkü kfkfBiliyorum.
Yani doğru yolda olduğunu söyledin ya sende öyle düşünüyorsan kesin öyledir.
💃🤗💞
Asıl soru peki onlar bunu biliyor mu 🤣🤣🤣Başka türlü mutlu olamayacak çünkü kfkf
Zoraki öğreniyorlarAsıl soru peki onlar bunu biliyor mu 🤣🤣🤣
Bir ailede kadın mutlu ise o aile mutludur.
Mert çok büyük bir halt karıştırmış, onu sıvama peşinde bence😁Mert doğru yolda
Erkekler, erkeğin davranışından daha iyi anlar :dMert çok büyük bir halt karıştırmış, onu sıvama peşinde bence😁
G*t korkusu bu başka hiçbir şeye benzemez😁Erkekler, erkeğin davranışından daha iyi anlar :d
Ben orta yolcuyum, evet cam da silerim ama yeri gelince benim sözümü dinlemesini de beklerim. Mutluluk herkese yönelik olmalı, sevgi, değer ve saygı gören zaten mutlu olur 😊Asıl soru peki onlar bunu biliyor mu 🤣🤣🤣
Bir ailede kadın mutlu ise o aile mutludur.
Mesela ne zaman yeri geliyor sizin sözünüzü dinlemeye sıraBen orta yolcuyum, evet cam da silerim ama yeri gelince benim sözümü dinlemesini de beklerim. Mutluluk herkese yönelik olmalı, sevgi, değer ve saygı gören zaten mutlu olur 😊
Evlilik yolundan geçmiş belli..:)Ben orta yolcuyum, evet cam da silerim ama yeri gelince benim sözümü dinlemesini de beklerim. Mutluluk herkese yönelik olmalı, sevgi, değer ve saygı gören zaten mutlu olur 😊
Yani her zaman tamam hayatım, sen bilirsin hayatım modunda da olmamak gerekiyor. Böyle olmak kendinden vazgeçip köleleşmek oluyor bir nevi 😅Mesela ne zaman yeri geliyor sizin sözünüzü dinlemeye sıra
Hıhım oğlum bile var bir tane, bugün görüşme günümüz 😊Evlilik yolundan geçmiş belli..:)
Ömrü şahane olsun. :)Hıhım oğlum bile var bir tane, bugün görüşme günümüz 😊
Biraz ilişki süresine de bağlı sanirimYani her zaman tamam hayatım, sen bilirsin hayatım modunda da olmamak gerekiyor. Böyle olmak kendinden vazgeçip köleleşmek oluyor bir nevi 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.