Lahmacunun arasına pizza sarsak olmuyor mu?pizza mı lahmacun mu gibi olmuş
karar veremedimmmm püfssko
döngüsel mi Serçe mi diyeyiim
Bana saygı duymayan kızın tırnakları kırılsınikisi de tercihim değil
lafebesi - rumuzbenimneyime
bak yine yaa niye triplendin sen .s.sBana saygı duymayan kızın tırnakları kırılsın
Arkadaş ben saf anadolu genç ufo görmüş masum köylu benı kandıramazsınız.bak yine yaa niye triplendin sen .s.s
olm iki oyun oynucaz laf sokcaz içine ettin yaaaaaaArkadaş ben saf anadolu genç ufo görmüş masum köylu benı kandıramazsınız.
Hepınız organ mafyası mısınız ?_
Ne sokucaksan sok ama bana sokma kim istiyorsan ona sokolm iki oyun oynucaz laf sokcaz içine ettin yaaaaaa
pfff bi yürü git yaa baydınnNe sokucaksan sok ama bana sokma kim istiyorsan ona sok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.