Vardır bir bildiğin hocamDalak diyorum. Dalak önemli azizim…
Vardır bir bildiğin hocamDalak diyorum. Dalak önemli azizim…
hocam riza etsem cavabınızı söyler misiniz, meraktan çat diye çatlamak üzereyim de ben miktar.... hem sizin hurafeleriniz bile bizim için bilimsel verilerle toplanmış bilgilerden daha bilimseldir. zaten bilim de değişkendirHmmm sanirim B dir. Bilimsel deyince kal geldi. Bilimsel olmasa cevap cok...:)
Erkeklerin neresiyle aşık olduklarına hepimiz vakıfız yada en azından az çok bir fikrimiz vardır. Erkek te olay ilk genelde arzulamakla başlar sonrasında devam eder evrimleşir ben bununla evlenirim falan fistan...hocam riza etsem cavabınızı söyler misiniz, meraktan çat diye çatlamak üzereyim de ben miktar.... hem sizin hurafeleriniz bile bizim için bilimsel verilerle toplanmış bilgilerden daha bilimseldir. zaten bilim de değişkendir![]()
hocam elinize sağlık, ben şu an bi aydınlandım şahsennn.........Erkeklerin neresiyle aşık olduklarına hepimiz vakıfız yada en azından az çok bir fikrimiz vardır. Erkek te olay ilk genelde arzulamakla başlar sonrasında devam eder evrimleşir ben bununla evlenirim falan fistan...
Kadınlarda olay daha farklı gibi. Gerçi genelleme yapmak olmaz erkekler gibi davrananlarda çok ama genelde ağırlıkla mantık (Mantıksızlıkta çok fazlaca var) çerçevesinde bakıyorlar gibime geliyor olaya..Yani beyin mevzusu işte..
Kıssadan hisse arkadaşlar. Bu mevzu bir kalıba oturtulamaz. Mantıksızlık içinde mantık, mantık içinde mantıksızlıklara sürekli rastlanıyor. Fakat işin özü temeli genelde yalnız kalma korkusuna bağlanabilir mi arada düşünmüyor değilim...Karışık mevzular. Seviyorsanız sonuna kadar sevin sevmiyorsanız da kimsenin kısmetine mani olmayın...![]()
Elemanı gördüğünde heyecan yapıyosundur buda düz kasların hareketlerinin hızlanmasına ve çişinin gelmesine sebeb oluyordur. Tabi bu süreçte şeker hastalığının da mutlaka etkisi vardır. Yani demem o ki böbrek yan etki gibi bir şey. Tam anlatamadım şimdi ama ana etkilenen böbrek değil. Bu durumda düz kaslar olarak düşünülse de onları da etkileyen hormonlar. Oksitosin, vazopressin ve dopamin hormonlarının etkilerine bakmak lazım..hocam elinize sağlık, ben şu an bi aydınlandım şahsennn.........
---------
ama yine de benim böbreğime vuruyo. sürekli çişim geliyo aşık olunca
belki şeker hastası olduğum için de olabilir tabi ama sanki böbreğimden aşık oluyom gibi ben![]()
Nasıl diye merak ettim anlamsızca..Bugün Serçe parmağım ile aşık olmayı düşünüyorum inş
işte bu yaaa bilimsellik desen vaarrrElemanı gördüğünde heyecan yapıyosundur buda düz kasların hareketlerinin hızlanmasına ve çişinin gelmesine sebeb oluyordur. Tabi bu süreçte şeker hastalığının da mutlaka etkisi vardır. Yani demem o ki böbrek yan etki gibi bir şey. Tam anlatamadım şimdi ama ana etkilenen böbrek değil. Bu durumda düz kaslar olarak düşünülse de onları da etkileyen hormonlar. Oksitosin, vazopressin ve dopamin hormonlarının etkilerine bakmak lazım..![]()
Salondan mutfağa geçerken kapıya çarptım serçe parmağımı aa birde ne göreyim ? Kapı ile Serçe parmak sevgili olmuş aşk yaşıyor dedim lanet gelsin SjsjsjsjNasıl diye merak ettim anlamsızca..![]()
Ben ayak serçe parmağımı arka arkaya evde aynı noktaya çarpmayı başarmış bir insan olarak o aşkın nasıl bir aşk olduğunu çok iyi biliyorum...Salondan mutfağa geçerken kapıya çarptım serçe parmağımı aa birde ne göreyim ? Kapı ile Serçe parmak sevgili olmuş aşk yaşıyor dedim lanet gelsin Sjsjsjsj
Söylee (Bu böyle harfleri uzatarak böyle melodik bir söyle şekli vardırya ondan..sölimmi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.