Shiatsu alayım ben 🥳
Bana bir sandalye masajı arkadaşa da bol shiatsu lütfen
Son düzenleme:
Shiatsu alayım ben 🥳
Thai masajın anlamı: ) kol bacağın birbirine girmesi: ) ağrılı sancılı bir masaj:)
Sonradan rahatlıorsun: ) ama masaj sırasında ogghh miss lik bi durum yok hani: )
Valla kız çok güzeldi hatırlamıyorum.
Karışık bi şeyler yaptı işte
Keşke hep kandırsa beniThai die kandırmıştır o seni: ) ortaya karışık misali: )
Masaj değil de amaç kızın ellemesi işte :dThai die kandırmıştır o seni: ) ortaya karışık misali: )
Masaj değil de amaç kızın ellemesi işte :d
Masajdan @Es1967 anlıyormuş onu da yanımıza alalım da güzel masaj yapıyorlar mı diye baksın işi bilene devretmek lazımBana bir sandalye masajı arkadaşa da bol shiatsu lütfen
Gelir@Chen nin elinden öyle şeyler geliyor muuuuuuu
Ben pek anlamam ama ücretini siz ödedikten sonra bütün masajları üstümde deneyebilirler. Ben sonra hangisi güzel size söylerim :)Masajdan @Es1967 anlıyormuş onu da yanımıza alalım da güzel masaj yapıyorlar mı diye baksın işi bilene devretmek lazım
Öderiz, ayıpsın.Ben pek anlamam ama ücretini siz ödedikten sonra bütün masajları üstümde deneyebilirler. Ben sonra hangisi güzel size söylerim :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.