Hangi Burç Nerede Tatil Yapmak İster

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
BOĞA: Doğayla iç içe tatil tercihi olan Boğa burcunun gideceği ülke İskoçya olurdu. Mimarisiyle Boğaların sanatsal zevklerini etkileyecek olan İskoçya, yeşilliğiyle de büyüleyeci olur.

AKREP: Çöllerde bile kendine eğlencec yaratabilecek Akrep burcu yine de deniz de görmek ister. Daha ılımanlar ülkeleri seçecek olan Akreplerin gideceği tatil mekanı Mısır ülkesi.

YENGEÇ: Soğuk olsun da kar da yağabilir diyebilecek Yengeç Burcu insanı tanımışlığımız vardır. O yüzden Kuzey Ülkeleri Yengeç burcunun tatil anlayışlarına daha uygun diye düşünüyoruz. Norveç ya da Finlandiya'nın başkenti Helsinki.

YAY: Avrupa ülkelerine gitmek isteyen Yay Burcunun ilk tercih edeceği ülke Fransa olurdu.

ASLAN: Aileyle tatil konusunda ciddi öncelikleri olan Aslan Burcu için tatil demek yurt içi demek. Ayvalık da olur, Erdek'te.

CaT

🎈
Board Admin
Yay burclari yandi :/

Nobody

Teknik Admin
ASLAN: Aileyle tatil konusunda ciddi öncelikleri olan Aslan Burcu için tatil demek yurt içi demek. Ayvalık da olur, Erdek'te.
evet olur olur beni kim ayvalığa davet ediyor şimdi

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ben zaten çoğu insanın tatil anlayışının merkezinde olduğumdan mütevellit listedee yer almamışım, yaşıyorum bu hayatıı :cool:

Eunoia

Altın Üye
Gittim zaten oraya :T:

Üst Alt