Hande Yener'in konserinde giydiği kıyafeti alay konusu oldu, herkes koltuk örtüsüne benzetti

• Konuyu başlatan Serçe
  • Başlangıç tarihi
S

Serçe

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Gülşen ve Hande Yener, konserlerindeki performansların yanı sahne kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor.Dün akşam İstanbul'da bir mekanda sahne alan şarkıcı, ilginç kostümüyle sosyal medyada gündem oldu.

KIYAFETİ KOLTUK ÖRTÜSÜNE BENZETİLDİ​

İç çamaşırı detaylı bir pantolon ve göğüs dekolteli bir bluz tercih eden Hande Yener'in kıyafeti koltuk örtüsüne benzetildi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan şarkıcı için "Koltuk örtüsünü kostüm yapmış", ve "İçi elyaflı yastık" yorumu yapıldı.

Haberler.com

yahu konser bu sesini mi dinleyeceksin, vücudunu mu süzeceksin

Ya kimse bişey dememiş zaten komik ama kabul et anneanne kanepe örtüsü gibi Sjsjsjd
şahsen kıyafet absürüt birşey olmuş, absürüt böyle mi yazılıyordu. Şimdi biri o ne de diyebilir, ne bileyim. yöresel olarak kullanılabilen kelime.

Saçma. Şarkılarını da pek dinlediğim söylenemez. Ben daha çok pi rakamının klasik piyano ile enstrümanltal şeklini seviyorum. Gerçi konu ben değildim ama itiraf ediyorum kıyafet çok saçma. Kostümünü öneren çalışanoını değiştirmeli bence.

S

Serçe

şahsen kıyafet absürüt birşey olmuş, absürüt böyle mi yazılıyordu. Şimdi biri o ne de diyebilir, ne bileyim. yöresel olarak kullanılabilen kelime.

Saçma. Şarkılarını da pek dinlediğim söylenemez. Ben daha çok pi rakamının klasik piyano ile enstrümanltal şeklini seviyorum. Gerçi konu ben değildim ama itiraf ediyorum kıyafet çok saçma. Kostümünü öneren çalışanoını değiştirmeli bence.
Absürt DİE yazılıyor efendim baktım dı

Eunoia

Altın Üye
Ay bu ne çok kötü nasıl giyebilmiş bunu.

Siyah

Bronz Üye
Hande YENER, iyice zıbıtmış.

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
kilot gibi olan kısım da pantolon gibi olan kısımla aynı kumaş olsaymış güzel kostümmüş aslında......

Üst Alt