Tema Editörü

Haluk Levent

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Psinoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün gece konunun ismi Haluk Levent idi sanki

Destansı yazıları okumadım da göz gezdirirken başlığın da değişimi ile hoş bir şeyler olmadığını düşünüyorum.

Konu ve işleyiş şekli şimdiye kadar içinde bulunduğum Forumda ilk defa karşılaştığım bir üslup Açıkçası ben konunun Gidişatından rahatsızım

oysa lavuk çok yakışmıştı.
Başlıktan çok yaptığı ile rahatsız olmak lazımdı daha çok .

Bu adamın bir kaç şarkısını çok severdim, misal elfida..
Nasıl dinlicez şimdi lavuğu: )

Son yıllarda yardım adı altında faaliyet gösteren dernek ve vakıfların sayısı hızla arttı. Hayvanlar için yardım toplayanlar, ihtiyaç sahipleri adına bağış isteyenler, dini eğitim için destek isteyenler... Elbette gerçekten samimi ve dürüst çalışan kuruluşlar vardır. Ancak ne yazık ki ben bu işlerin büyük bir kısmına artık güvenemiyorum.

İnsanların vicdanı, iyi niyeti ve dini duyguları üzerinden para toplanmasını doğru bulmuyorum. Birçok kişinin yardım etme isteğinin suistimal edildiğini, şeffaflığın yeterli olmadığını ve toplanan paraların gerçekten belirtilen amaçlar için kullanılıp kullanılmadığının çoğu zaman belirsiz olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşan her desteğe saygım var. Ama bağış yapmadan önce herkesin araştırma yapması, hesap verebilirliği ve şeffaflığı sorgulaması gerektiğine inanıyorum. Yardım etmek güzel bir şeydir; ancak insanların güvenini ve samimiyetini istismar etmek affedilebilecek bir davranış değildir.

Allah beni koruyor galiba böyle yerlere ve derneklere hiç bağış yapmadim nasip olmadı 😂

Devlet kurumlarından sonra artık derneklere ve aktivistlere de güven kalmadı. Ahlaksızlık ve çürümüşlük her yere sıçradı.

Geri