Güzellik İpucu

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye

Güzellik İpuçları​

• Koyu renk göz kalemini gözlerinizin içine ve kirpik diplerinize sürün. Ardından kulak çubuğuyla dağıtın. En basit dumanlı göz makyajını yapmış olursunuz.
  • Cildiniz bronzken fondöten kullanmak cildinizin doğallığını öldürür. Onun yerine hafif BB kremler kullanabilirsiniz.
  • Elinizi yumruk yapın. Kemiklerinizin aldığı renk, size en yakışacak allık rengidir.
  • Kaşlarınızın altına ve üstüne açık renk bir far sürmek kaşlarınızı daha kalkık gösterecektir.
  • İnce dudakları daha büyük ve dolgun göstermek için dudağınızın tam üstüne aydınlatıcı sürün.
  • Fondöten kullanmada öne cildinizin tipine uygun yüz yağını fondöteninizle karıştırarak cildinize uygulayın. Bu hem fondöteninizin kalıcılığını arttıracak, hem de daha doğal görünmesini, incelmesini sağlayacak.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bir kaçını kullanuyorum 👌👌🌸🌸

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Benim yarim güzel. Çirkinle uyuyanın gecesi sabaha kavuşmazmış

Eru

Platin Üye
Her insan güzeldir. Çirkinleşmeyin yeter.

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Yok mu hocam elinde eskilerden kalma orijinal bir mızrak hiç işe yaramaz ise tetenoz yapacak türden
Beni çok güldürdün Zeze bütün oklarımın teknik bakımı yapılmıştır. Sen adres söyle ben fırlatıyım oku

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Bana değil hocam sevdiğim dostlar için sordum. Ben fırtına gazisi sayılırım hele yaralarımı unutayım en tekno ok isterim.
Yara kendi iyileşmez. Sana fıstık gibi ilaç yazalım. Aşk iyileştirsin

Üst Alt