çok net kadın , hayranım , severek takip ediyorum@Lafebesi şu an gözümde @dinamickaygısız gibisin, yapma..
çok net kadın , hayranım , severek takip ediyorum@Lafebesi şu an gözümde @dinamickaygısız gibisin, yapma..
E ben bu yarışı baştan kaybettim..Çirkin kızı güzel kızdan daha çok severim.
Konu benim dışımda😅((((: ahhh be @Lotus sezarın hakkını sezara vermeyelim mi ? hmm mesela sen formuna dikkat etmiş olmanın bi karşılığı olmasın mı yani (((:
no ss no güvenE ben bu yarışı baştan kaybettim..
Paylaşmıştım ben, geç kalmışsın. Beni ırgalamaz....no ss no güven
seninde deyiminle;E ben bu yarışı baştan kaybettim..
ne yani gitmesek de görmesek de o adresteia bizim adresteia`mız değil mi?Abi gorseydiniz, ben ne yapayım ndjdjd
Holy geldi bizzat reelden gördü, siz fotoğrafı bile kaçırmissiniz sjsjsu
tabii ki öyle bu sadece yaklaşımımın perspektif kaçışlarından üçüncüsü ((:Konu benim dışımda😅
abi benim görmem gerekir gibime geliyorne yani gitmesek de görmesek de o adresteia bizim adresteia`mız değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.