Askim, artik ibanli calisiyoruz.d@Süreyya `m begendiremessin kuzum..
Inan onlarin olaylari baska.
Öyle mi , o zaman bir daha hediye yok ; )
Askim, artik ibanli calisiyoruz.d@Süreyya `m begendiremessin kuzum..
Inan onlarin olaylari baska.
Öyle mi , o zaman bir daha hediye yok ; )
evet amcam orada yaşıyor.
Askim, artik ibanli calisiyoruz.d
Kaldiririm ben..ddNerdeee? @Süreyya güzel totosunu kaldirirmi bilmem .p djdjd
polislerden hiç haz etmem lsdkjlsdfsdfAlmanyanin en sert polisleri Bayern de ; )
Berlindekiler cok yumusak : ))
polislerden hiç haz etmem lsdkjlsdfsdf
valla biz de hala öyle ama sen bilirsin tabi ksdjflskdfeskidendi o artik ; ) yas gelmis @Xasthur : ) simdi girmeyelim o havalara : ) Zor admin
tr de bir şeylerin değeri tam 20 senedir yokTR de paranin hic bir degeri kalmamis..
Karsilastiriyorum bakiorum hic kayda deger bir sey yok yani ; )
Anca, almanyada bulamadigin ve orda olan seyler gecerli artik .
Textil bile almanyada daha ucuz ; ) su 1 haftalik istanbul ziyaretimde anladim ; )
Markalar burda zaten ucuz; ) Fake kullanmiorum artik.
valla biz de hala öyle ama sen bilirsin tabi ksdjflskdf
Ben böyle kadınları ayrı bunların polis modellerini polis cosplay`ini ayrı sevmem zaten .d![]()
Banada kafa tutsana zor admin : )))
Ben böyle kadınları ayrı bunların polis modellerini polis cosplay`ini ayrı sevmem zaten .d
bizden geçti artık öyle şeyler.
yahu anlıyorum espiri olduğunuda söyleyesim gelince söylemeden edemiyorum işte .dla espriyide ciddilestirdin ya; )
yahu anlıyorum espiri olduğunuda söyleyesim gelince söylemeden edemiyorum işte .d
mevzu polis sevmem demem ardından fotoyla gelince ondan söyledim
bugün neden herkes bana yokuş yapıyor sakçljaskldjalksdjaldbon polos sovmoyorom dodom : ))
taaam : ) zor kisisi ..
bugün neden herkes bana yokuş yapıyor sakçljaskldjalksdjald
sağolun varolun .dsevildigindendir.
Almanyanin en sert polisleri Bayern de ; )
Berlindekiler cok yumusak : ))
zordayız her türlü döviz itinayla beklenir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.