Sakin ol sevgili lavinia
Kutsal rahibe Yeliz gibi tarikat kurarsın bu gidişle![]()
Ben manipülasyonlarını takip etmiyor değildim. Algoritmalar karşıma çıkarıyor bu tipleri .Yeliz’den emin değilim arkadaşım eğitimlerini aldı , kendini dönüştürdüğünü söylüyor bazı düşünceleri absürd geldi birde inanç konularına nasıl bakıyor tam anlayamadım. Onun dışında doğru noktalara değiniyor
Ben manipülasyonlarını takip etmiyor değildim. Algoritmalar karşıma çıkarıyor bu tipleri .![]()
İçimize sinen bilgileri alıp gerisini bertaraf edicez mecbur. Matrixten çıkabilir miyiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.