Bazen de vay be, demek beni takmıyorsun, ben senden ilgi/cevap beklerken sen bunlarla meşgulsün demek gibi kinayeli de olabiliyor🙂 = pasif agresif gülüş
bu gülüşün iki anlamı vardır...
ilk olarak size katlanmak zorunda olan biriyse bu gülüş atıldığında bilin ki mecburiyetten gülüyorum yoksa gülmedim...
ikinci olarakta herhangi bir istenmeyen ilgiye maruz kaldığınızda canım seni sandığın kadar sevmiyor yan cebimdesin demektir..
anlamlar çoğaltılabilir ben bazen bu gülüşe salağa yatıyorum ama ne bok olduğun belli gülüşü de diyebiliyorum.
Bazen de gulesin yoktur ancak o kadar gulebilmissindir, baska da bir anlama gerek yoktur.🙂 = pasif agresif gülüş
bu gülüşün iki anlamı vardır...
ilk olarak size katlanmak zorunda olan biriyse bu gülüş atıldığında bilin ki mecburiyetten gülüyorum yoksa gülmedim...
ikinci olarakta herhangi bir istenmeyen ilgiye maruz kaldığınızda canım seni sandığın kadar sevmiyor yan cebimdesin demektir..
anlamlar çoğaltılabilir ben bazen bu gülüşe salağa yatıyorum ama ne bok olduğun belli gülüşü de diyebiliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.