memeler havalarda uçuştu kanka hgneler yaşanmış...................
memeler havalarda uçuştu kanka hgneler yaşanmış...................
Biggie memesi herkesi mutlu etmek için tasarlanmış bir meme.
hb canımmemeler havalarda uçuştu kanka hg
abi başlıktaki ilk mesajlara bakarsan direkt olarak benim memelerimin yer aldığı görürsün :dsen de mi atcan biggie ?
Ben müthiş eğleniyordum yaDiyorum ya telegram grubu ergenlik dönemlerimizdi..
Kakarakukuri baska bi sey yok..
Memeye gülüyoduk....memeye
Ben de..güzeldiBen müthiş eğleniyordum ya
Dünyalık peşinde koşmaktan gönül birliğine zaman kalmadışimdi masa dertten alev alıyo gibi konuşuyonuz![]()
ANILAMADIMbir ara biggie "arkadaşlar artık mememle değil kendi fikirlerim ile anılmak istiyorum" demişti. O günden beri biggie ve memesi şakası yapmayı bıraktım.
Sonra corona girdi araya...dagildikşimdi masa dertten alev alıyo gibi konuşuyonuz![]()
sen beni o kalabalıkta bir başıma bırakıp gittinSonra corona girdi araya...dagildik
awk seni senden daha fazla düşünüyoruz sen anlamadım yazıyorsun hırbo seniANILAMADIM
azer baba başaramadı. biz mi başarcaz babaANILAMADIM
Seni seviyorum, bir tanesinawk seni senden daha fazla düşünüyoruz sen anlamadım yazıyorsun hırbo seni
BÜYÜK BAŞARAMADIMazer baba başaramadı. biz mi başarcaz baba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.