puhahahahahholy den kopya çekme, orijinal ol biraz
ahh ne kadar doğru bi karar vermişim![]()
yasak elma derken çakmıştım köfteyi karşim sen merak etme
şimdi sen benim seni aldattımı mı ima ediyosunnnnn
kuzu postu giymiş kurtdurun yaa ne kaosuuu
neyi nereye çekiyorsunuz, videoyu senden çalmış onu terketmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi ifade ettim yani ne var bunda![]()
bi dk aldatıldım mışimdi sen benim seni aldattımı mı ima ediyosunnnnn
reddedilen erkek psikolojisikuzu postu giymiş kurt
şu an salya sümük ağlıyorumreddedilen erkek psikolojisi![]()
o kapasite yok bende .s.s keşke olsaydııııbi dk aldatıldım mı
mevzu şuBen Fransız kaldım mevzuya. Neyse efenim takipçiyiz..![]()
Biz bunu hemen çekelim bence rekor kırmazsa ülkemizde benim de nickim @HolySpectre değilmevzu şu
hatun kişisi foruma gelir esas oğlanı tavlar. esas oğlan kızı sever ama aslında kız oğlanı sevmemektedir. gerçek amacının ne olduğunu gizlemektedir. kız esas oğlan ile gönlünü eğlendirir. sonra bir gün yağmurlu bir gün havanın puslu olduğu bir gün esas oğlanı terk eder. esas oğlan aşk acısı çeker. kız ise bu sırada çoktan yeni bir aşka yelken açmıştır. esas oğlanın karşim dediği çocuğu tavlayan kızın esas amacının forumu kaosa sürüklemek olduğu sonradan anlaşılır. Ve olaylar bu şekilde gelişir
IMBD puanı 8,7
sağlam para kaldırırız ben başlayayım senaryoyaBiz bunu hemen çekelim bence rekor kırmazsa ülkemizde benim de nickim @HolySpectre değil
anlatsam roman olurdan çeksem film olura evriliyor bugün hayatımmBiz bunu hemen çekelim bence rekor kırmazsa ülkemizde benim de nickim @HolySpectre değil
telif melif alamazsınanlatsam roman olurdan çeksem film olura evriliyor bugün hayatımm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.