Onların tüyü nasıl bembeyaz oluyor tekrar? Biz o kadar deterjan ile çıkartamıyoruz kan lekesini?
bazi kurtların tüyleri böyledir. ne kadar kirlenirlerse kirlensinler yine orjinal renklerinde kalirlar. samoyed cinsleri mesela.Onların tüyü nasıl bembeyaz oluyor tekrar? Biz o kadar deterjan ile çıkartamıyoruz kan lekesini?
Bakire mi bıraktınız? 2 dal çiçek isteyen kıza sen ne verecen, diyorsunuz sürekli masumca sevmiyorsunuzbakire mi var bu devirde ? ne gerdeği
gerdek kimsenin haberi olmadan nerelerde kimlerle ?
daha önce bungalov eve gidip gitmediğini sorabilirsin laf arasındaO zaman erkeklerin bekaretıne nerden bakıyoruz?
Belki erkek arkadaşlaeı ile ucuz yollu tatile gitmiştir. Ama bu sefer de gay tehlikesi var. Emin olamıyoruz...daha önce bungalov eve gidip gitmediğini sorabilirsin laf arasında
yapma şunu. bu kadar iyi niyetli olma lütfen. çok üzerler...Belki erkek arkadaşlaeı ile ucuz yollu tatile gitmiştir. Ama bu sefer de gay tehlikesi var. Emin olamıyoruz...
Tek korkumuz gay. Gay çıkmasın da bakir olmayıversinyapma şunu. bu kadar iyi niyetli olma lütfen. çok üzerler...
o derece diyorsun ha ?Tek korkumuz gay. Gay çıkmasın da bakir olmayıversin
Erkekten lez olmaz 🙄 cinsiyetler ve eğilimler çok karışık. Başımıza bişey gelmeden aşk meşk işlerini bıraksak iyi oluro derece diyorsun ha ?
peki dedi ki "ya piraya affet beni, seni sevdim. ama ben lezbiyenim"
ne tepki verirdin ?
hadi buyur... 8 boyutlu satranç adkjasd
biliyorum olmayacağını. farz et ki erkek değilmiş. senden hoşlandığı için erkek gibi davranmış diyelimErkekten lez olmaz 🙄 cinsiyetler ve eğilimler çok karışık. Başımıza bişey gelmeden aşk meşk işlerini bıraksak iyi olur
Töbe de kabus gibi rüya olsa görmek istemembiliyorum olmayacağını. farz et ki erkek değilmiş. senden hoşlandığı için erkek gibi davranmış diyelimşu saatten sonra dönülmez akşamın ufkundayım diyip yola devam mı ederdin yoksa beni kandırdın lanet olası pislik diye tokat atıp ayrılır mıydın asdkjsad
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.