Tarifler de hep değişik yöntemler var. Önce tavuk butunu 1 saat kaynatıp sonra sebzeleri koyan var, hepsini koyup bir saat sonra baharatları çıkaran var. Deneyen ve bu çok iyi oldu diyen varmı?
Tavuk suyu çorbasından mı bahsediyorsun?
Bence bulyon diyorTavuk suyu çorbasından mı bahsediyorsun?
Tavuk yemeyin !!!! tavuklar hormon ve antibiyotik dolu !!!!
ha köy tavuğu buldunuz yiyin
stanart kemik suyu varken hem neden tavuk suyu ?
tabi ki tercih meselesi. ne için kullancaksın ?Et sevmiyorum, tavuk seviyorum. Et suyu mu yapayım?
Benim tercihim kemik suyu ilikli ve sebzeli.
Kereviz Soğan havuç atıyorum içine
Tavuk bazen feci canım çekmediği sürece uzak durduğum bir ürün![]()
Benim tercihim büyük baş kemik suyu@Freya tavuk haşlarken, sadece bütün soğan ekle içine ve bir parça da havuç olabilir diğer sebzeler tat bırakıyor içinde kullanacağın yemeğe yakışmıyor bazen tavuk suyunun içindeki diğer sebze aroması ama sen bilirsin tabii ki çünkü her çeşni her yemekle uyumlu değil damak tadına göre ekleme çıkartma yapabilirsin
Kusmazsam bunu yaparim djshjshsjshd
View: https://youtu.be/EN0XxYlmBlc?si=usCuEbvZUvteeES6
Evet hsklisin tavuklara cok antibitiik veriyorlar![]()
Ben Zaten yapmıyorum yaBenim tercihim büyük baş kemik suyu
tavuk suyunu kullanmam pek... çok nadiren pişiriğimde artan bir suyu olursa pilav için kullanabilirim sadece
Benim pardaklar daha kücüko kadar çok koymuyorum
,
ama çok işe yarıyor
@Freya tavuk haşlarken, sadece bütün soğan ekle içine ve bir parça da havuç olabilir diğer sebzeler tat bırakıyor içinde kullanacağın yemeğe yakışmıyor bazen tavuk suyunun içindeki diğer sebze aroması ama sen bilirsin tabii ki çünkü her çeşni her yemekle uyumlu değil damak tadına göre ekleme çıkartma yapabilirsin
Misafir alıyorsan çeşnisini çok tutma çünkü damak zevki riskli şeyÇok haklısın hiç düsünemedim, bakalım hangisini yapacağım ben de kararsiz kaldım şimdi:)))
bende olabildiğince az alıyorumTavuk yemeyin !!!! tavuklar hormon ve antibiyotik dolu !!!!
ha köy tavuğu buldunuz yiyin
stanart kemik suyu varken hem neden tavuk suyu ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.