Oda bir faktor elbette..Korunma içgüdüsü değil göz zevki bana göre. Adamın omuzlarında karargah kuracak değilim.d
Oda bir faktor elbette..Korunma içgüdüsü değil göz zevki bana göre. Adamın omuzlarında karargah kuracak değilim.d
Hayır ya, ne alaka şimdi. 😒Chen'den geliosan simdi su notu dusmem lazim ajdhdhhdhd
"ama herkes oyle degil" msnbdbdjd
Daha basit ele alirsak pısırık erkek istemenin %20ler de seyrettiginide ornek verebiliriz.Hayır ya, ne alaka şimdi. 😒
Belki de gerçekten içgüdüsel olarak bunu istiyorumdur diye düşündüm, farklı bir bakış açısı diye şey ettim.
Amaan, içine ettin.
Benim için geçerli olabilir, hem görsel hem psikolojik olarak.Daha basit ele alirsak pısırık erkek istemenin %20ler de seyrettiginide ornek verebiliriz.
Sizin dediginizide anladim arkadaslar, genis omuz gorsel olarak da cekici bir sey elbette. Ama piskolojik boyutuda var. Stockholm sendromu misali... Tabi bu uç bir ornek fakat kadının icgudusel olarak duygularina etki etmeside soz konusu. Ilk elden bunu dusunmessiniz bu yuzden basit bir omuz anlaminda olayi ele alirsiniz bu cok dogal. Ben sadece daha derinlerde buna neden olan seyi soyledim. Bu da her kadin icin gecerli degil.
Var ne yazik ki ansbbdhd hem cinsleriniz sizi sasirtabilir bu normal. DBenim için geçerli olabilir, hem görsel hem psikolojik olarak.
Ama genel olarak uzun boy ve geniş omuz sevmeyen kadın var mıdır ya shshsh
Yoktur ama @Xasthur da haklı :dBenim için geçerli olabilir, hem görsel hem psikolojik olarak.
Ama genel olarak uzun boy ve geniş omuz sevmeyen kadın var mıdır ya shshsh
Herkese hak veren bir Chen bırakıyorum buraya shshbshdYoktur ama @Xasthur da haklı :d
İki tarafın da gönlü olsuncuyum ben fndnndHerkese hak veren bir Chen bırakıyorum buraya shshbshd
İndi bindi ücreti değil miydi o:dbenim bir omuzdan diğerine 40tl yazıyor taksi
Sizin isteklerinizin yanında bu nekiYine saçma salak kadın isteklerinden biri.
Biz ne istemişiz gızz :)Sizin isteklerinizin yanında bu neki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.