Genel Forum Siteleri Hakkında Görüşleriniz Neler?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda sosyal medya yerine daha kalıcı ve düzenli bilgi paylaşımı yapılabilen genel forum siteleri yeniden dikkatimi çekmeye başladı. Özellikle konu bazlı tartışmaların kaybolmaması ve eski paylaşımlara kolayca ulaşılabilmesi bence büyük avantaj.

Forum sitelerinde topluluk yapısının zamanla oturması, kullanıcıların birbirini tanıması ve paylaşımların daha nitelikli hâle gelmesi de önemli bir artı. Sosyal medyada bu tarz bir düzeni yakalamak pek mümkün olmuyor.

Ben de bu doğrultuda, kullanıcı etkileşimini ve topluluk hissini ön planda tutan bir forum yapısını inceleme fırsatı buldum. Benzer platformları araştıranlar için faydalı olabileceğini düşünüyorum:

👉 genel forum siteleri

Sizce forum kültürü yeniden yükselişe geçer mi?

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Yükselişe geçmez ama bitmezde insanlar meraklıdır her zaman tartışma platformlarında bir şeyler tartışılacaktır..

Alice

Platin Üye
Hayır bitmesin,bitmemeli forum sitelerinin tadını bilen bilir. Arkadaşlık çok güzel yıllar sonra dönüp gelsen yine aynı insanlar. Uzaklardayken ve evine gitmek gibi. Birde kafa yapına uygun bir forum sitesi ise bu daha iyi oluyor. El birliğiyle canlandıralım başka uygulamalar bu tadı vermiyor gerçekten 💗

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Arkadaşlık kardeşlik falan diyorsunuz'da bu her forum için geçerli değil.. Ulan durduğum yerde düşmalarım oluyor ve benim onlar'dan haberim olmuyor ama kulislerinde hep ben oluyorum :D Şimdi burada arkadaşlık kalıcılık sohbet deniliyorda şu forum'da mesela kaç kişi can ciğer birbirini tanıyor? Bir kaç kişi dimi.. E demek ki forumlar pek de masum değil .. :D Sosyal medya'nın kaçamak yerleri oldu buralar ama biz varız siz varsınız yeni jenerasyon yok yani öyle .. Belki ileride farkedilir..

Üst Alt