View: https://www.instagram.com/reel/CtRhEgEuU5M/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Ailesinin evinden evlenerek yeni yuvasına geçen genç kızlarımızın, kadınlığının yeni unvanıdır gelin
Ailesinin evinden evlenerek yeni yuvasına geçen genç kızlarımızın, kadınlığının yeni unvanıdır gelin
Hani kadınların yaşı sorulmazdı? Al işte ayıp oldu 🥺Ayıp olmazsa bir şey sorucam yaşın kaç acaba?
Sorulmaz da çok merak ettim o yüzden bir seferlik ayıp olmasın.Hani kadınların yaşı sorulmazdı? Al işte ayıp oldu 🥺
Otuz beşSorulmaz da çok merak ettim o yüzden bir seferlik ayıp olmasın.
19-23 yaş arasıyım sen bu aralıkta istediğin yaşı varsay. Sen kaç yaşındasın.@Egolu Narsist Patriarkal sen kaç yaşındasın?
Bu jenerasyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa başka bir sebebimi var bilmiyorum ama benim yenilerden ve sana yakın yaştaki bazı kızlardan ( İnternet üzerinden ) gördüğüm kadarıyla daha feminist? diyebileceğimiz taraftalar o yüzden bu söylediklerine çok karşı oluyorlar, linç bile edebilirler seni bu fark nasıl oluştu onu çok merak ediyor.Otuz beş
O da onların düşüncesi :d kimseyi değiştiremeyizBu jenerasyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa başka bir sebebimi var bilmiyorum ama benim yenilerden ve sana yakın yaştaki bazı kızlardan ( İnternet üzerinden ) gördüğüm kadarıyla daha feminist? diyebileceğimiz taraftalar o yüzden bu söylediklerine çok karşı oluyorlar, linç bile edebilirler seni bu fark nasıl oluştu onu çok merak ediyor.
Uh ben senin teyzen yaşındayım 3319-23 yaş arasıyım sen bu aralıkta istediğin yaşı varsay. Sen kaç yaşındasın.
33 yaşında teyzemi olur.Uh ben senin teyzen yaşındayım 33
feminist miymiş bizim gelin :)))O da onların düşüncesi :d kimseyi değiştiremeyiz
Benim linç edilmeme gelince de hiç edilmedim edilsem de umurumda olmaz
Her şey iyi niyetle başlar. Şimdi kayınvalide şöyle tepki verirse;Biraz abartı ama samimiyse güzel jest , aferin sana gelin hanım 😉
Her şey iyi niyetle başlar. Şimdi kayınvalide şöyle tepki verirse;
Oğlumun parasını harcamış yine ziyafet sofralarına
Oğlumun parasını harcayıp pahalı hediye almış
Bana böyle yapıyorsa kendi anasına neler harcıyordur
Vs vs
Kayış kopar orada o gelin yavaş yavaş şeytanlaşmaya başlar 🚬
"Kızım ne kadar özenmiş ne çok yorulmuşsun, benim için hazırlık yapıp beni önemsediğin, beni de bir annen olarak gördüğün için teşekkür ederim." Gelin daha hevesle karşılayacak, ikram ederken güler yüzlü davranacak. Yani çiçeğim, ne ediyorsak yine kendimize ediyoruz 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.