sanatsal faaliyetler konusunda oldukça iyi olduğumu söylemiş miydimNasıl oyabildin o hayaleti seeeen 😳
kafasından küçük bi delik açıyorsun sonra oradan çekirdekleri falan çıkarıyosunKabaklar çok sert oluyor işte onun için nasıl yaptin çiçeğim manavda bile ismini bilmediğim baltamsı Bi aletle şeapıyorlar onu @pumpkin
öle deme çen muhakkak marifetli olduğun en az bir konu vardır senin deBence de sanatsal heykeltıraşlar için muazzam yan gelir olabilir
Üff ben ne marifetsizim ya...
Sen hiç marifetsiz durmuyorsun.Bence de sanatsal heykeltıraşlar için muazzam yan gelir olabilir
Üff ben ne marifetsizim ya...
Tembel demeyelim de üşengeç diyelim jfkxnxndnSen hiç marifetsiz durmuyorsun.
Ben öyle hissediyorum. Tembel olabilir misin? Keyifçi seni...![]()
![]()
Ayy ne kadar güzel olmuş ya![]()
ben bunu yaptım, sonra baktım damacana gibi kabak arkası boş kaldı insanlar da daha bitiremedi boş durmiim diye arkasına da şunu oydum
![]()
ben yaptım çünküsüüAyy ne kadar güzel olmuş ya
çok tatlı bir hayalet (:
Yetenek var sende belli oluyor oben yaptım çünküsüü![]()
yok be yetenekle alakası yok, ezelin kör anası meliha bile yapardıYetenek var sende belli oluyor o![]()
ama bu yapıldııkabak tatlısı bile yapmadık😢
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.