Zabahlar olmasın mi
Olmasın anasını satayım..Zabahlar olmasın mi
Ucuza satma he kirisalim :))Olmasın anasını satayım..
Haha bu güzelmiş .dUcuza satma he kirisalim :))
Parasını alırsak daha güzel olucak :))Haha bu güzelmiş .d
Yok öyle ben satayım, sen oturduğun yerden yarısını al...Parasını alırsak daha güzel olucak :))
Öyle deme fikri veren benimYok öyle ben satayım, sen oturduğun yerden yarısını al...
Satma fikri senden mi çıktı? .sÖyle deme fikri veren benim
Aman iyi be sat kendin ye ben uzaktan bakarimSatma fikri senden mi çıktı? .s
Tamam tamam, %30 senin, %70 benim..Aman iyi be sat kendin ye ben uzaktan bakarim
Merhametli çıktın yine saol o yüzde 30 Luk la da bı alem yaparız heraldeTamam tamam, %30 senin, %70 benim..
Kaça satacağıma bağlı..Merhametli çıktın yine saol o yüzde 30 Luk la da bı alem yaparız heralde
Bedava vermede :))Kaça satacağıma bağlı..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.