S
Serçe

Gece korkar mısınız?
Ben sabaha çıkmam Öyle bişey de :)
Gece her zaman ürkütücüdür. Ben geceden hep korktum dogrusu :)Gecenin gündüzden farkı ne? Yani gümdüz mezarlığa girmeni sağlayan güneş mi? Gece sadece güneşin yeri değişti baika bir fark yok ve aslında gükyüzüne iyi bakarsak bir sürü yıldız ve güneş dolu. Aslında gündüz bir güneş ve yıldızın var gece daha fazla. Eğer mezarlığa girerken bizi yıldızlar koruyorsa gece daha güvenli..
Gece sadece dünyaya en yakın yıldızın ışığı yine dünya tarafından engellenmektedir çünkü diğer taraftakiler güneş alıyorGece her zaman ürkütücüdür. Ben geceden hep korktum dogrusu :)
İnsanın yaşayanı daha korkunç mezarlık korkunç değil bence :)Gece korkar mısınız?
Bizim evimiz mezarlığın yanında. Bi gün akşam karanlığına doğru ablamla kuzenim götürdüler beni. Ya okula gitmiyorum ya da birinci sınıf falanım bir yaz günü. Sonra bunlar saklandılar garip garip sesler çıkardılar birden karanlık da çöktü. Sanırım korkmuştum. Sonra evden çıkamıyorum mezarlığın önünden geçemiyorum. Annem birkaç seans ölüden değil diriden kork onlar sana bişe yapamaz seansları yapmıştı. O gün bugündür ölüden korkmuyorum hatta komşumuzu ölü bulmuştumGeceleri ıssız ve tenha yerlerde cinler oluyormuş ben görmedim ama oluyormuş diyorlarsa vardır belki, ölüden değil ama öyle seylerdem korkarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.