Gece mezarlığa gidebilir misiniz ?

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Konu başlığını, "Aranızda gece mezarlığa gidecek gerizekalılar var mı?" diye değiştiriyorum.

Soruya bak.

S

Serçe

Bazı insanlar gece uyumaz ölen sevdiklerine sarılır!
Duygusuz hissiz adam Sjsjsj

CaT

🎈
Board Admin
Anneannemin evinin arkasinda mezarlik var, küçükken bende korkardim oda hep derdiki kizim ölülerden korkma dirilerden kork :)

forumtutkunu

Platin Üye
Evi mezarlığın yanında olanlar ne yapsın. Gece gündüz kullanıyorlardır mezarlığın içindeki kestirme yolları 😃 Başkasına çok sıradan gelebilir bu durum 😃

Gecenin gündüzden farkı ne? Yani gümdüz mezarlığa girmeni sağlayan güneş mi? Gece sadece güneşin yeri değişti baika bir fark yok ve aslında gükyüzüne iyi bakarsak bir sürü yıldız ve güneş dolu. Aslında gündüz bir güneş ve yıldızın var gece daha fazla. Eğer mezarlığa girerken bizi yıldızlar koruyorsa gece daha güvenli..

S

Serçe

Gecenin gündüzden farkı ne? Yani gümdüz mezarlığa girmeni sağlayan güneş mi? Gece sadece güneşin yeri değişti baika bir fark yok ve aslında gükyüzüne iyi bakarsak bir sürü yıldız ve güneş dolu. Aslında gündüz bir güneş ve yıldızın var gece daha fazla. Eğer mezarlığa girerken bizi yıldızlar koruyorsa gece daha güvenli..
Gece her zaman ürkütücüdür. Ben geceden hep korktum dogrusu :)

Gece her zaman ürkütücüdür. Ben geceden hep korktum dogrusu :)
Gece sadece dünyaya en yakın yıldızın ışığı yine dünya tarafından engellenmektedir çünkü diğer taraftakiler güneş alıyor

Karanlık insan için biraz ürkütücü çünkü gece göremez. Hayvanların çoğu gece görebilir.

Her neyse gündüz girebildiğim her yere gece de tabi ki girebilirim ama gece bir mezarlığa gitmeyi tercih edeceğimi gerek duyacağımı sanmam ama gerekirse tabi ki girerim

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Biz mezarlıkta büyüdük gardaşl

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geceleri ıssız ve tenha yerlerde cinler oluyormuş ben görmedim ama oluyormuş diyorlarsa vardır belki, ölüden değil ama öyle seylerdem korkarım

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Tek başıma gitmeyi tercih etmem. Yanımda birileri varsa gidebilirim.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Geceleri ıssız ve tenha yerlerde cinler oluyormuş ben görmedim ama oluyormuş diyorlarsa vardır belki, ölüden değil ama öyle seylerdem korkarım
Bizim evimiz mezarlığın yanında. Bi gün akşam karanlığına doğru ablamla kuzenim götürdüler beni. Ya okula gitmiyorum ya da birinci sınıf falanım bir yaz günü. Sonra bunlar saklandılar garip garip sesler çıkardılar birden karanlık da çöktü. Sanırım korkmuştum. Sonra evden çıkamıyorum mezarlığın önünden geçemiyorum. Annem birkaç seans ölüden değil diriden kork onlar sana bişe yapamaz seansları yapmıştı. O gün bugündür ölüden korkmuyorum hatta komşumuzu ölü bulmuştum :honk: ulan çocukluk değil travma yığını resmen :honk:

Üst Alt