S
Serçe

Tamam gece birgün gidersen Resim istiyorum ?Bence de korkulacak bir yanı yok hiçbir zaman korkunç gelmedi tam tersi orada yaşayan birileri yok bu yüzden huzurlu
Tamam gece birgün gidersen Resim istiyorum ?Bence de korkulacak bir yanı yok hiçbir zaman korkunç gelmedi tam tersi orada yaşayan birileri yok bu yüzden huzurlu
Gece gider miyim bilmiyorum - bayağı anlamsız duruyor çünkü. Ama gidersem olur.Tamam gece birgün gidersen Resim istiyorum ?
PekiGece gider miyim bilmiyorum - bayağı anlamsız duruyor çünkü. Ama gidersem olur.
Piki
Öyle bir anlatmışsın ki, taciz korkusu olmasa insanın ölesi geliyorYeni görüyorum bildirimi gözden kaçırmışım.
İnsan taciz edebiliyor tenha yerde ölü napsın bana. Ölmüş zaten huzurlu ve hüzünlü geliyor mezarlıklar.
Kuş sesleri ve ağaçlıklar :)
Yani bizim burda okula her gün yürümek zorunda olduğum bir mezarlık yanı yolu vardı. Papağan sürüsü yaşıyordu, görmek için can ata ata yürürdüm. Belki o yüzden bana güzel geliyordur.🤣🤣🤣Öyle bir anlatmışsın ki, taciz korkusu olmasa insanın ölesi geliyor![]()
Bu laz aklı özeti olmuş.. valla böyle 🤣🤣🤣🤣Senin önceki mesajını okuyunca aklıma şu fıkra geldi ☺️
Bir gün Temel mezarlıkta çalışmaya başlar fakat bir gün sonra işi bırakır.
Arkadaşları sorar:
- Neden işi bıraktın?
Temel de cevap verir:
- Herkes yatıyor, ben çalışıyorum😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.