Gece bi kadin mesaj atiyorsa o gece uyunmaz ...Bizim dilimizden @simbat anlar: )
Yalnızca kadınların mi ihtiyacı var ilgiyeilgi sevgi ihtiyacınızı görmek için hunharca kullanıyorsunuz hemcinslerimi![]()
İtina ile firsat verilirv:)Kadınlara fırsat mı veriyorsunuz gece mesaj atmasına
Gece bi kadin mesaj atiyorsa o gece uyunmaz ...
Muhtarim benim ya kafamda buyuk bir pencere açti12 den sonra mesaj atan erkek linçleniyor
kadın ilgiye boğuluyor
Adaletin bu mu dünya
Muhtarim beni hunharca kullanabilirler :)ilgi sevgi ihtiyacınızı görmek için hunharca kullanıyorsunuz hemcinslerimi![]()
Keşke havalar daha sıcakket açsayımMuhtarim benim ya kafamda buyuk bir pencere açti
uykusuz gecelerebu cevapa bir kalp birakilir ❤️
Dövme yaptır onların acısını kendine daha çok severlerMuhtarim beni hunharca kullanabilirler :)
Yalniz erkekler bana iogi gostermesin bi karisiklik olmasin.Yalnızca kadınların mi ihtiyacı var ilgiye
Dovme olmaz ben şiddete karsiyim.Keşke havalar daha sıcakket açsayım
uykusuz gecelere
Dövme yaptır onların acısını kendine daha çok severler
gece saat 2:15 keşke mesaj atacak bir erkek olsa organın olmasa daEee erkekler gibi mesaj atan diyen bir organımız yok ki.. adafafa
Olsa olsa kalbimizin sesidir..: p
Kalp ten bahsediyorsun degilmi.Eee erkekler gibi mesaj atan diyen bir organımız yok ki.. adafafa
Olsa olsa kalbimizin sesidir..: p
Yani simbata her derdini anlat derman olsun diyor muhtarim..
Hormonlar da olabilir. : pKalp ten bahsediyorsun degilmi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.