Mangalci misin?
Ay keske kutuplarda yasasak.
Asci misin?aşçıyımBen orayıda yakardım, buzullar erir bizden bilirler bak
Cok neseliyim oysa ki..
Sadece sicaklari sevmiyoruz Raison bey.
Cöl sicagi istiyok da demmemisizdir hehalde, demissek de bu nasil yaz derken .dddd..yaz dedigin söyle 24 grad olur..eser felan..Nasil sevmiyosunn gecenler de bu nasil yaz demiyormuydun, havalar kötü oldugunda jdjdj .p
Cöl sicagi istiyok da demmemisizdir hehalde, demissek de bu nasil yaz derken .dddd..yaz dedigin söyle 24 grad olur..eser felan..
Sen beni mi dikizliyon
Aklima eyvah eyvahdan filminden geldi o replik.dd sabah sabahDikizleme değil, tam o yazdigina denk geldiysem demek 🙄😁😆
Aklima eyvah eyvahdan filminden geldi o replik.dd sabah sabah
Beni mi dikizliyosun.?Hangi repligiii geldii
Beni mi dikizliyosun.?
Beni mi dikizliyosun.?
Üseyin boklu havuza düşüyordu , cama taş atiyordu o sahne mi
aynen öyle maalesef. İki sene sonra elimde patlıyor android, apple eşşek gibi çalışmaya devam ediyor. Ben hor kullanırım, bana titanyum lazımdı onu da 15 te getiriyorlarbi 8 sene taş
Samsungum var 3,5 senedir kullaniyom valla jsjjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.