samsung telefon
12 pro , şu an elimde samsung.
Hangi samsung? Okadar mi kötü?
a54 yeni çıkmış , ara telefon gibi düşün :d huaewi almalıydım hata ettim.
Iphone kullanan, iphone de kalmali galiba... hic bisey paklamiyor sanirsam onlari .p
Gaza gelip hic para harcamam ben ya.
Para ile garip bir iliskim var...sadece ihtiyacimi karsilamak icin kullaniyorum sipaliyi.
Insanlari da öyle kullanabilsem keske bazen de demiyorum degil.
Tavuk gibi günesin altina yatip, kizarmayi umanlari anlayamiyorum sevgili Raison."ihtiyaç" çok göreceli bir kelime, belki bali de güneşlenmeye ihtiyaç duyuyorsundur ne bilecez![]()
Tavuk gibi günesin altina yatip, kizarmayi umanlari anlayamiyorum sevgili Raison.
Olabilir.Belki sırf geceleri serin rüzgarı hşssetmek için gidiyorlardır , hazır gitmişken de azıcık yanıyorlardırmesela ben denize sinüzitleri boşaltmak için gidiyorum
Ankara da çok ayaz yiyoz biliyon mu doluyor
![]()
Olabilir.
Evet deniz havasi iyi geliyor sinuzit vb hastaliklara.
Cok neseliyim oysa ki..senin havan biraz kasvetliNimbus olarak hatırlayacağım seni
![]()
Cok neseliyim oysa ki..
Sadece sicaklari sevmiyoruz Raison bey.
Mangalci misin?akşama kadar ızgara , ocakla uğraşıyomBen seviyom sıcağı, götümüz donuyor afedersin kışın burada, sıcağı sevmemek gibi bişi yok
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.