Gay erkeklerin yakışıklı lez kızların güzel olması

Garga

Altın Üye
Sapık dayıları aradan çıkar gerçek bu tür yönelim tercihleri olan insanlar böyle nedeni bilinmiyor ve bunu herkes söylüyor...

Garga

Altın Üye
Hormonal olabilir mi ?
Hormon ayrı da tercih ile alakası yok onun ya.. Bilimsel de erkek erkek kadın kadındır diyor o yönelim arzular düşünceler ve psikolojik seçim miş.. Ama dediğin doğru şimdi gay var bamya pazarı gibi pasif rolün de oysa onun öyle olması erkekliğe engel değil üreme oluyor karşı cinsle birleşince.. Demek ki küçük büyük olaylarıda psikoloji etkiliyor seçim yaptırıyor.. Ama şu dayıların mevzuları ayrı onlar sapık abi

Süreyya

Süper Mod
Dayilar niye sapik da digerleri değil?
Ayni yönelim.
Estetik acidan göze hos gelmedigi icin olabilir mi?

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Hormon ayrı da tercih ile alakası yok onun ya.. Bilimsel de erkek erkek kadın kadındır diyor o yönelim arzular düşünceler ve psikolojik seçim miş.. Ama dediğin doğru şimdi gay var bamya pazarı gibi pasif rolün de oysa onun öyle olması erkekliğe engel değil üreme oluyor karşı cinsle birleşince.. Demek ki küçük büyük olaylarıda psikoloji etkiliyor seçim yaptırıyor.. Ama şu dayıların mevzuları ayrı onlar sapık abi
Cinsel eğilimlerin büyük bir kısmı hormonal etkenlerle ilişkili kadın ama testestron üretiyor erkek ama östrojen üretiyor gibi gibi

Garga

Altın Üye
Ben bu konuda ırkçıyım iki türün de canı cehenneme benim görüşümde bunlar yok ama arkadaşlarım var onlar da insani olarak biri bana muhabbeti sahi den yapsa eli ile ayağının yerini değiştiririm.. Çünkü şöyle bir şey var gay veya lezbiyen her neyse bunlar kendileri gibi değil diye bir bakış açısı geliştirmişler bu ateistlerin durmadan din ile ilgili yaptığı yorumlar gibi alakasızca terchlerin den çok bahsediyorlar... Diyorum ki ben, ben kıçımı sıçmak için kullanıyorum sadece, cinsel organım da üremek için zevk için yerine göre yani bunlar bana bi ara acayip takmıştı üst üste gelen olaylar oluyordu hele istanbul da o yüzden acayip kılım bunlara ben pek saygı falan da duymuyorum ama şaka yollu siniri baskılıyorum hep, yeni değil seneler önce çok araştırdım sonuç olarak bunlar toplum da sindirilecek bir sorun değil direkt yok hükmündeler hatta benim dava yemişliğim vardı bir şarkı yapmıştım, ana yasa da öyle bir toplum kabulü yok, düşünce saygınlığı gibi bir uyarı ile geçtiydi.. Hormon horman diyorsunuz da bunu siz diyorsunuz bilim tıp öyle demiyor bilim adamı veya tıp duayeni falansanız gidin ödüller falan alın kandırmayın kendinizi 😀 Lgbt konu odaklı hepsi sapkın bunların sizin dediğiniz hormon meselesi hastalık dediğim çarpıtılır belki aklı başında insan olarak düşünemezseniz ama bende yoklar yani yok hükmündeler

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Gaylerin yakisiklisida var, cirkinide, lezbiyenler icinde ayni durum.

Fenomen olan gay ve lezbiyenlerin estetiksiz hallerini biliyoruz yani ne yakışıklısı ne güzeli. :D

Es1967

Altın Üye
Ben gay değilim ama yakışıklıyım

Nyctophilia

Gümüş Üye
Bu tarz fenomenleri ortaya atanların heteroseksüel (?) ve tesadüf homofobik olması işin daha garip yanı.

Neden inceleyip süzme ve bir takım teşhislerde bulunma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Patates göbüşlülerin ya da yüzüne bakılmayan kezbanların Herküllere gay demesi olgusu dışında.

Üst Alt