@Chen tesekurler, ne kadar da örnek bir futbol seversin 😅Takıma başarılar dilerim zira ihtiyacı olabilir
keske bu sarki GS ye yazilmamis olsa.. o kadar da hos o kadarda güzel
Eskiden bir arkadasim vardi, bir iddia ya girdik, kaybeden karsi tarafin istedigi bir videoyu sayfasinda paylasacakti..
Kaybettim, ve bir Fenerli olarak bu video yu paylasmak zorunda kalmistim ..
Demek ki galatasaray taraftarıyla iddiaya girmemek gerekiyormuş acı bi tecrübe ama olsun şu açıdan düşün bi anlıkta olsa galatasaraylı gibi düşündün 😂😂
Yüzde yüz katılıyorum..fakat yabancı kuralınin degismesi konuları yerlı oyuncuları yine bulunmaz nimet yaptı imparator yıllar önce ne dediyse yine aynısı oluyor..Irfan icin gereksiz cabaliyoz medyada baska takimlarin isimleri gecince Basaksehir de fiyat artiriyo
Ama ne marşlar degil mi , keşke benim olsa dedirten cinsten 😅bide arkadasim arada bi link atardi, kübra bunu dinlemen gerek felan diye.. iste gs marslari felan olurdu, acmis bulunurdum, sirf gecmisimde bulunsun diye ...
hastaydi azcik galibaöakjsdsf
hala görüstügüm arkadasim istersen numarani vereyim onaAma ne marşlar degil mi , keşke benim olsa dedirten cinsten 😅
Ben hepsini ezbere biliyorum zaten 😉 ama buraya davet et istersen sayımız artsın 😅hala görüstügüm arkadasim istersen numarani vereyim onaarada atsin sana link
![]()
Helali var gereğini yapıyorcocuk daha napsin
![]()
yanindaki hatunun da posetini tasiyabilir meselaHelali var gereğini yapıyor
Kadın halinden cok memnun görünüyor 😉yanindaki hatunun da posetini tasiyabilir mesela![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.