Mobil evet titret teli SjsjsjsSizinki mobil degilmi ya bende neden sallanmiyo?
Mobil evet titret teli SjsjsjsSizinki mobil degilmi ya bende neden sallanmiyo?
adanada yana ılık ılık esmişizdirILIK BİR FORUM TEMASI
![]()
Tabi efenim bahçe sizinEmeğine sağlık @HolySpectre bey, terasimiza çiçekler ekebilir miyim?.:)))
Ben beğendim şahsen, ve çok da hızlı olmuş he 00.5 salisede konulara giriyorum yorum yazıyorum fiLan oyş emeginize sağlık
Benide yordu.Yok benim biraz renklere hassasiyetim var mesela çoklu renk görseli olunca kafam karışıyor Sjsjsj
Sanırım beni anladın senBenide yordu.
Bir süre alışmam gerekicek muhtemelen ilk geldiğimde de yormuştu.
Anlıyorum o his bende de oluyor.Sanırım beni anladın sen
Eski kafa olduğum için keskin tonlar ve sadelik hafif geliyor bana fakat seçenek varmış oraya bak istersen.
Tam olarak anlamadim, daha acik anlatirsan eger durumu bir bakarim 😊Bildirimler açık mavi renk oluyordu.
Olmuyor artık neyi okudum neyi okumadım 2 şer tıklıyorum. 🥲🥲🥲🚬🚬🚬🚬
Zile tıklayınca gelen bildirim sayfasındaki okunmamış bildirimler renkli (açık mavi) oluyordu. Şimdi yanlarında küçük mavi nokta var.Tam olarak anlamadim, daha acik anlatirsan eger durumu bir bakarim 😊
Onun dışında eski temayi tekrar aktif edecegim ama once, yazilimi guncelledigim icin, ona uyumlu hale getirmem gerek.
Tamam simdi oldu. Musait oldugum bir zaman bakacagim 🤗Zile tıklayınca gelen bildirim sayfasındaki okunmamış bildirimler renkli (açık mavi) oluyordu. Şimdi yanlarında küçük mavi nokta var.
Benim için eski hali daha kullanışlıydı.
Eskiyi neden aktif edeceksin ki knk
Zamanla alışırız zaten
Teşekkür ederim. Emeğine sağlık şimdiden.Tamam simdi oldu. Musait oldugum bir zaman bakacagim 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.