tarihin üzerine gelince gösteriyor saatiYalnız gönderilerin saatleri yazmaz olmuş, direkt tarih yazıyor. O da düzeltilse daha iyi olacak sanki.
Cepten kullanırken üzerine gelemiyoruz 😅tarihin üzerine gelince gösteriyor saati
he doğrudur, kusura bakmayınız efenim :dCepten kullanırken üzerine gelemiyoruz 😅
Evet nihayet bitti diyebiliriz sanırımben çok beğendim, enfes oldu böyle. emeği geçenlerin eline, koluna sağlık
Aktif edeceğim en kısa zamanda.@HolySpectre çevrimiçi üyeleri de en aşağıda değil de sağ tarafta görebilme şansımız var mı? çok mu sıkıştırılmış gibi olur
Saat görünebilecek şekilde ayarlayacağım.Yalnız gönderilerin saatleri yazmaz olmuş, direkt tarih yazıyor. O da düzeltilse daha iyi olacak sanki.
aksine erişim kolaylığı sağlandığı düşüncesindeyimÇok kaliteli asil duruyor fakat çok karışık gözümü yordu ama siz beğendi iseniz sorun yok <3
Adam çalışıyor beeeYeni temanın genel olarak beğenilmesine sevindim. Teşekkür ederim
Evet nihayet bitti diyebiliriz sanırım
Aktif edeceğim en kısa zamanda.
Saat görünebilecek şekilde ayarlayacağım.
Yok benim biraz renklere hassasiyetim var mesela çoklu renk görseli olunca kafam karışıyor Sjsjsjaksine erişim kolaylığı sağlandığı düşüncesindeyim
saygı duyarım sevgili serçeYok benim biraz renklere hassasiyetim var mesela çoklu renk görseli olunca kafam karışıyor Sjsjsj
yine de öyle demeyelimÖnemli olan sizsiniz ben bugün varım yarın yokum ahahah : D
Çok kaliteli asil duruyor fakat çok karışık gözümü yordu ama siz beğendi iseniz sorun yok <3
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.