Soru kategorisinde anket yok, direkt panelden kategori forumu "Soru" olarak işaretlenmişSırasıyla mı yapıcaz , anket mi bu anketse neden başlık anket değil 😀
Soru kategorisinde anket yok, direkt panelden kategori forumu "Soru" olarak işaretlenmiş![]()
Valla baktığım kadarı ile yokAnket yeri vardı ama ya iyice bir kolaçan ettin mi😀
Valla baktığım kadarı ile yokya da gördüğüm kadarı ile körüm, en olmadı kördüğüm kadar karmaşığım.
Anket kısmı yok :d bulduğumuz yere açıyoruz diyemem ama konusuna göre kategoriye açabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 14217
Buraya tıkladıktan sonra uygun şekilde doldurabiliyoruz fakat @Nobody bey halleder eğer istiyorsanız :d (sonra da konuları taşımak var 🚬)
Buraya da ekleyelim bence anket...Soru cevap kısmında yok ama dimi
Şimdi baktım forumsal sözlük kısmında var adminimize söyleyelim bu bölüme de eklenebilse güzel olur.
sayın @Nobody yapabilir miyiz böyle birşey?
Burayı soru - cevap şeklinde ayarlamıştım. Şimdi eğer değiştirirsem 3 farklı kategori oluyor. Normal forum, Anket ve soru - cevap şeklinde. O zaman çok bir anlamı kalmıyor malesef. Başka bir çözüm bulabiliriz belkiAnket kısmı yok :d bulduğumuz yere açıyoruz diyemem ama konusuna göre kategoriye açabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 14217
Buraya tıkladıktan sonra uygun şekilde doldurabiliyoruz fakat @Nobody bey halleder eğer istiyorsanız :d (sonra da konuları taşımak var 🚬)
anneni mi babami mi kardeslerini mi gibi olmus fjjsjxjsjx
@CaT diyorum.
teşbihte hata olmaz dediler banaBeni anne baba kardes gibi görnüyorsun umarim djdhjdhdbshdd![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.