Benim yaş 32. Ortalarda olabilirim tahminen.
Ana hakkat mi son mesaj yarısına gel ozaman 2 velet kapışalım kjnsgfd15 yaşındayım en genç ben olabilirim 😅
Hazır @alcatraz yokken.. )))Ana hakkat mi son mesaj yarısına gel ozaman 2 velet kapışalım kjnsgfd
Ay o gelmesin dur ya onun msjı geçicem döngüsen sen kimin tarafındasın yaHazır @alcatraz yokken.. )))
Ehehe hadi öyle olsun kapışalım kim kazanırsa ona ödül verelimAna hakkat mi son mesaj yarısına gel ozaman 2 velet kapışalım kjnsgfd
Forumda ne ödül bulabiliriz yahuEhehe hadi öyle olsun kapışalım kim kazanırsa ona ödül verelim![]()
Haha şimdi çıkar birisi beni ifşalar deme öyle deme öyle 🙈Forumda ne ödül bulabiliriz yahugerçek yaşımızı yazmak ? ceza tabiki şlkdjfg
Bağzı şeyler farkediliyor zatendeHaha şimdi çıkar birisi beni ifşalar deme öyle deme öyle 🙈
Hünüz hazır değilim ama tamam hadi anlaştık 👍Bağzı şeyler farkediliyor zatende
Eh yani kaybeden yaşını yazsın o zaman anlaştık mı o nu söyle![]()
@Chen geldi şlank diye vurdu valla🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.