Forumsal Radyo

Bu radyo eklentisi mobilden girince çok ayak altinda olmuş Bi de sayfa geçişlerinde otomatik olarak duruyor minik bir buton halinde yukarı profil resminin oraya bir yere taşiyabilir misiniz sayın teknik admin
Deneme yapıyorum, gerekli düzenlemeleri yapacağım.

ayy bayiliyom bu sarkiyaa

Harika listeler ayarlıyorum sabredin

Christian Bale Agree GIF

Arkadaşlar radyomuza reklam vermek isteyenler olursa benimle özelden irtibata geçebilir, fiyatta her türlü güzellik yaparım Cemal ile bu konu hakkında konuşmayın sakın sizi dolandırır...

kandirmak yanlis oldu.. Nazim daha cok cemal e gecer :)

Cemal sen bu pazarlık işlerine hiç girme yoksa bunlar seni dolandıracak gibi bir his oluştu içimde şimdi..... Baksana şimdiden yolunu yapıyor uyanık, yok sen sinirlisin, yok Cemal pamuk şekeri gibi çocuk falan.....................

Cemal sen bu pazarlık işlerine hiç girme yoksa bunlar seni dolandıracak gibi bir his oluştu içimde şimdi..... Baksana şimdiden yolunu yapıyor uyanık, yok sen sinirlisin, yok Cemal pamuk şekeri gibi çocuk falan.....................

EnCAHP.jpg

Dolandıracaksa @Küboo dolandırsın ben razıyım..

hayırlara vesile olsun. ben daha önce de belirttiğim gibi podcast + müzik kafasında bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama işte bir sürekliliğe bağlayamama durumum olduğundan olursa da spontane bir şekilde olacağını düşünüyorum. vakit ve ortam müsaitliği aynı zeminde oluştuğunda rahatsız ederim.

Geri
Üst Alt