bana arşivleri açtırma fjdjf svevdBurda bir kere bile şarkı armağan edilmedi bana..![]()
Hiç mi nazlanmayımbana arşivleri açtırma fjdjf svevd
@Küboo itiraf ediyorum benim öyle keşfedilmemiş şarkı portföyüm çok geniş değil ve birine şarkı armağan ederken "şuan hangi şarkıyı dinliyorsunuz" başlığından destek alıyorum djdhxjxhd zhsbdhshsdSSen bu parçayı nerden biliyorsunnn bi ben dinliyorum saniyordum 🫶
@Küboo itiraf ediyorum benim öyle keşfedilmemiş şarkı portföyüm çok geniş değil ve birine şarkı armağan ederken "şuan hangi şarkıyı dinliyorsunuz" başlığından destek alıyorum djdhxjxhd zhsbdhshsd
kopartmalı mı chzdbbdSeni isiririm djsjsjshjssss
Ötekiler başka birşey mi kullanıyor yoksa 😱Itiraf etmeliyim ki mesaj yazdiktan sonra sag alt da bulunan "cevap yaz" kismina basiyorum.
Kim bilir... Belki deÖtekiler başka birşey mi kullanıyor yoksa 😱
Gitti Bi yakışıklı erkek daha 🚬eşcinselim.
kopartmalı mı chzdbbd
Gönlünden nasil geçiyorsa, sana serbest 🫶🤩😝
Bana duygusu geçmediBuzdolabının kapağını acip icinden almam gerekeni alip sonunda tekrar kapagini kapatirim.
Iste oyle muthis oyle sansasyonel bir itiraf. DBana duygusu geçmedi
Yukarıdaki itirafın duygusu bana daha çok geçti nedenseIste oyle muthis oyle sansasyonel bir itiraf. D
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.