Hakikaten sen neredeydin o sıra yaneyse ki kimse beni shiplememis boylece bir facianin engellenmeside beni sevindirdi.
@Xasthur sade kıskanmayacaksa ben sizinle bi kahve içerim beyefendi... Hazır arkadaşlarda bizi birbirimize yakıştırmış.
Ayy kalp kalp bissürü 💞💞
ihihi tabi ki şapşal@Xasthur sade kıskanmayacaksa ben sizinle bi kahve içerim beyefendi... Hazır arkadaşlarda bizi birbirimize yakıştırmış.
Yanına, yanına, al beni yanına@Sade shiplicem seni hazirlikli ol
Manitama mı yürüyorsun zalımın oğlu..@Xasthur sade kıskanmayacaksa ben sizinle bi kahve içerim beyefendi... Hazır arkadaşlarda bizi birbirimize yakıştırmış.
Evet?Manitama mı yürüyorsun zalımın oğlu..
Yürünmeyecek gibi değil..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.