Uzmanlık alanım..@Run hemen test eder
Uzmanlık alanım..@Run hemen test eder
Yalan söylüyorsunnn
Hee bütün gün dedikodu yapıyoruz ordayız evet ekran görüntüsü varsa paylaş ne sorun yaşıyorsun kiBen giremiyorum... siz girebiliyormusunuz?
Hee bütün gün dedikodu yapıyoruz ordayız evet ekran görüntüsü varsa paylaş ne sorun yaşıyorsun ki
telefon tarayıcısının ön belleği çerezlerini falan silip dener misin çünkü telefondan da gelen var konuşuyoruz baya ben bilgisayardan giriyorumBaglaniyor diyor sonra yeniden baglaniyor diyor
Ağız tadıyla bi chat bile yapamadımtelefon tarayıcısının ön belleği çerezlerini falan silip dener misin çünkü telefondan da gelen var konuşuyoruz baya ben bilgisayardan giriyorum
tüm gün açık kalıyor arada bağlanıyor diyor geri bağlanıyor ama bazende cemal bir ayarlar yapıyor oluyor
Ağız tadıyla bi chat bile yapamadım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.