Senin optugun maymuna doner kalsin aman he otede oyna :)chen emekli oldu ben öpeyim mi
Senin optugun maymuna doner kalsin aman he otede oyna :)chen emekli oldu ben öpeyim mi
şimdiye kadar öptüklerim insandı. insan olarak devam etti. bilemicem şimdi ((:Senin optugun maymuna doner kalsin aman he otede oyna :)
Gidip 2 kurbağa öpiim ben o zaman prens olsunlarYok yok olurmu chan oyle sey sen optugun kral olur imparator olur prens neymis. Ben alkadraza dedim de yine yanlis yerden alinti yapmisim. Duzeltiyim.
Vrak vrak.Gidip 2 kurbağa öpiim ben o zaman prens olsunlar
Sihirli 💄 hazırladım
Şimdi 🐸 düşünsün
Dudakların işlevini kaybetmesin diyeforumda birisini neden öpüyorum bu yetki bana nerden geliyor ne münasebet! alskda
Dudaklarından alınmalı sanki?kadınların kadınları öpme hakkı elinden alınmalı! alksdkla
cok katılıyorum. yerden goge kadar haklı buluyorum. ama bır erkegı opmek ıstemeyen kadın , napacak. onun cozumu de benden... kadınların bırıbırını opmesı yasak olsun....bır erkegı opmek ıstemeyen kadın da kendı omzunu opsun.kadınların kadınları öpme hakkı elinden alınmalı! alksdkla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.