@Chen , @SleepleSsS yayinda bizi mi öpecekmis? 😳 gözlerim doldu 🥹🥹
chen emekli oldu ben öpeyim miHala kimse opmedi. emekli olmadan prense donusmem lazim. Her aksam vrak vrak basim sisti. Kurtar beni chen..
Hala kimse opmedi. emekli olmadan prense donusmem lazim. Her aksam vrak vrak basim sisti. Kurtar beni chen..
Belki emekli tazminatını verir iyi düşünchen emekli oldu ben öpeyim mi
dudaklarım çok güzeldir bu arada iyiki hatırlattın bu kriterimi ^^
ben karışmam valla bana ne laskdlasdBelki emekli tazminatını verir iyi düşün
Senin optugun maymuna doner kalsin aman he otede oyna :)Belki emekli tazminatını verir iyi düşün
Kesinlikle alkadraz elim ayagim bosaldi. Emeklilige 12 sene var dayanacas artik. O kutsal gun gelene kadar... :)grup öpme şeysi ilk defa duydum bende cok heyecanlandım suan.
sende aynı heyecanı hissediyor musun din kardeşim ? @simbat
Ben öpünce mi maymuna dönüşüyorlar @simbat 🥺Senin optugun maymuna doner kalsin aman he otede oyna :)
Yok yok olurmu chan oyle sey sen optugun kral olur imparator olur prens neymis. Ben alkadraza dedim de yine yanlis yerden alinti yapmisim. Duzeltiyim.Ben öpünce mi maymuna dönüşüyorlar @simbat 🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.