Cunku layık olmadıkları için yadirgiyorlarEskiden sunu anlamakta cok zorlaniyordum.
Insan, gercekten sevilmek isterken neden kendisini seven birinden uzaklasir?
Sanirim herkes, sevgiyi kendi yaralarinin izin verdigi kadar taniyor. Hayatinda hic karsilasmadigin bir sevgiyle yüzlestiginde, onu huzur yerine farkinda olmadan bir tehdit gibi algilayabiliyorsun. Belki de bu yüzden bazi insanlar, kendilerine uzanan eli tutmak yerine geri cekiliyor. Belki de o sevgiyi tasiyabilecek kadar henüz iyilesemedikleri icin.
Eger sebep buysa, bazen kizamiyorsun iste... Kismen kendimden biliyorum.
Tabii bunu söylerken, her iki tarafin da iyi niyetli oldugunu varsayiyorum.
Cunku layık olmadıkları için yadirgiyorlar
Aradıklarını bulmak için hep mücadele ettilerse , bu defa hiç çabasız ellerine gecince bocaladilar ve şunu anladılar; aslında onların istediği sevilmek değil, sevgiyi aramak ama ona kavuşmak değil böyle platonik bir acıyı seviyorlar. Yıllarca değersizligi tatmış birine degerin ne olduğunu nereden anlatacaksin ki sevilmeye ve değer görmeye hasret kalsınlar madem çiçeğim
Sana vermediklerini başkasına fazlasıyla ikram ederken gördüğünde ,onu iyilestirmeye çalışarak kendini hasta ettiğinde anlıyorsun. Onlar vermeyi bilmiyor değil, tercih etmiyor sadece. Bu sebeple üzülünecek tek şey, onunla kaybolan zaman bana göre çiçeğim. Sebebi belli yani istese olurdu , istese yapardı istemeyi tercih etmedi Ben sana sarılayım sımsıkı en iyisiSeni anliyorum.
Senelerce bir gemide küregi de tek basina cekmis biri olarak biliyorum ne demek istedigini.
Gercekten anliyorum..
Belki de öyledir.
Ama ben bunun herkes icin gecerli oldugunu düsünmüyorum. düsünmek istemiyorum..
Kimi insan gercekten sevgiyi bilmiyor, kimi hazir degil, kimi de sadece dogru kisiyi dogru zamanda bulamiyor. Insan davranislari tek bir sebebe sigmayacak kadar karmasik.
Sana vermediklerini başkasına fazlasıyla ikram ederken gördüğünde ,onu iyilestirmeye çalışarak kendini hasta ettiğinde anlıyorsun. Onlar vermeyi bilmiyor değil, tercih etmiyor sadece. Bu sebeple üzülünecek tek şey, onunla kaybolan zaman bana göre çiçeğim. Sebebi belli yani istese olurdu , istese yapardı istemeyi tercih etmedi Ben sana sarılayım sımsıkı en iyisi
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.