Forumdan Birini Dürt

Nobody

Teknik Admin
Hoş buldum 😊 nerelerdesin sen instayıda kapatmışsın.
Evet canim sosyal medyayikomple kapattim. Fazla vakit harcadigimi dusundugum icin ve gundemden vs uzak durmak icin böyle bir karar aldim. 🤗

Eunoia

Platin Üye
Evet canim sosyal medyayikomple kapattim. Fazla vakit harcadigimi dusundugum icin ve gundemden vs uzak durmak icin böyle bir karar aldim. 🤗
İyi yapmışsın canım🤗 ama çok fazla kullanmıyordun zaten. Seni göremeyince bi' merak ettim.

Nobody

Teknik Admin
İyi yapmışsın canım🤗 ama çok fazla kullanmıyordun zaten. Seni göremeyince bi' merak ettim.
Son donemde bazi arkadaslarim yuzunden reels batagina dusunce komple kapatayim dedim tabi tek nedeni bu degil. Komple sosyal medyadan uzaklasmak istedim. Haberler gundem vs hic bir sey gormek istemiyorummm

Ayrica numaram da var yazmaya yazamaya unutmussundur tabi 😁

Eunoia

Platin Üye
Son donemde bazi arkadaslarim yuzunden reels batagina dusunce komple kapatayim dedim tabi tek nedeni bu degil. Komple sosyal medyadan uzaklasmak istedim. Haberler gundem vs hic bir sey gormek istemiyorummm

Ayrica numaram da var yazmaya yazamaya unutmussundur tabi 😁
O çok sinir bozucu cidden ya 😀 bana da atıyorlar ama ben bakmadan geçiyorum. O zaman iyi bi karar almışsın.
Hahahah valla tüm numaralar gitti telefon sıfırlanınca ondan yazamadım. 🙂

sue

Bronz Üye
İyilik sağlık diyelim ya. Gitmiyorum güvenliğe. Tıra gidicem 16'sında. Sende ne var ne yok
39 yasima girdim mezar kefen baston ahahahha şaka bir yana güzel herşey yolunda.
Demek uzun yola çıkacaksin artık dikkat et Allah kaza bela vermesin inşallah

• Wow
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
39 yasima girdim mezar kefen baston ahahahha şaka bir yana güzel herşey yolunda.
Demek uzun yola çıkacaksin artık dikkat et Allah kaza bela vermesin inşallah
ne zaman girdin? Ben de 32 oldum 3 gün önce :ASDSA
Sağol teşekkür ederim <3

• Haha
Tepkiler: sue
Üst Alt