Sol yandan dürttün acıdı
Napmisim ben yahu..sağ musait mi Alice.Sol yandan dürttün acıdı
Her yer müsait ama ben burda olur muyum '))Napmisim ben yahu..sağ musait mi Alice.
Burda ol ol ol..ol iste...Her yer müsait ama ben burda olur muyum '))
Geliyorum ne oluyor sanki yoksunuzBurda ol ol ol..ol iste...
ol bana ne .....bi yere gitme...
Dogru valla.hak veriyorum...isguc yogunluk yorgunluk ile forumda neseli xaman gecirmemk arasinda duzgun dogrusal bir iliski yok. Daha cok iki bilinmeyenli bir parabol iliskisi var ...ama bunu degistirmenin yolu ile degistirmek istemenin yolu arasinda paralel bir iliski var. Bu da bilimsel olarak demek oluyor ki degise bilir.Geliyorum ne oluyor sanki yoksunuz
Gelip bir şey yazamadan gidenleri kınıyorum. Tek başıma kaldım forumda '))
Sayısal mezunu musun simbatDogru valla.hak veriyorum...isguc yogunluk yorgunluk ile forumda neseli xaman gecirmemk arasinda duzgun dogrusal bir iliski yok. Daha cok iki bilinmeyenli bir parabol iliskisi var ...ama bunu degistirmenin yolu ile degistirmek istemenin yolu arasinda paralel bir iliski var. Bu da bilimsel olarak demek oluyor ki degise bilir.
Aaaaa @Alice gelmis.liseyi 6Mat f de okudum.en Caliskanlar 6 mat A da okuyorlardi. :) daha sık gel....matematik seni cagiriyor :)Sayısal mezunu musun simbat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.