Tamam arada dürtüm:)@Vera allahtan tikim yok :)
Dürt tikim yok dert değil :) ben @Karahan ı dürtüyorum sadece tiki yok diye :)Tamam arada dürtüm:)
Bu forumda pek sövecek biri yok gibi amaDürt tikim yok dert değil :) ben @Karahan ı dürtüyorum sadece tiki yok diye :)
Söver biri diye korkuyorum
Bizim bir Kazım abi vardı öyle mülayim anlatamamBu forumda pek sövecek biri yok gibi ama
Tamam tamam sen dikkatli olBizim bir Kazım abi vardı öyle mülayim anlatamam
Bir gün gördüm en yakın arkadaşı ile oturmuşlar arkadaşının bacak alçıda… adamın tiki vardı limona karşısında limon yemiş arkadaşı o da sandalyeyi fırlatmış
Senin de tikin yol güzel :)Tamam tamam sen dikkatli ol
Limonun yeşili şeftalinin soğuk olanını pek severiz.Senin de tikin yol güzel :)
Şeftali limon vs Aran iyi mi?
MümkünKahve?
Küfür özürlüyüm ben küfür edemiyorum küfür edilecek durum olursa yan komşum küfürbaz haydo maşallah ona diyorum o ediyor benim yerime..:)Dürt tikim yok dert değil :) ben @Karahan ı dürtüyorum sadece tiki yok diye :)
Söver biri diye korkuyorum
Allahtan yan komşun forumda değil :)Küfür özürlüyüm ben küfür edemiyorum küfür edilecek durum olursa yan komşum küfürbaz haydo maşallah ona diyorum o ediyor benim yerime..:)
İyi aklıma düşürdün diyeyimde foruma kayıt olsun renkli bir üye olur..:)Allahtan yan komşun forumda değil :)
Yok cicegim..ciktim@Süreyya hanımmmmcığım ağzını yediğim kütüphanede misin hala
O zaman sonra adımlaşalım.. Önce ben takla atayım.. Sonra sen amuda kalk.. Ortada buluşalım yakalım bir sigara.. En son birbirimizi vuralım... En son ölen yaşasın...e bende hep ayni yerdeim : )
O zaman sonra adımlaşalım.. Önce ben takla atayım.. Sonra sen amuda kalk.. Ortada buluşalım yakalım bir sigara.. En son birbirimizi vuralım... En son ölen yaşasın...
Aklım zehir gibi la..
Rus olmaz.. Türk olsun.. Yerli olalım... Bizi biz'den olmayanları kötü bilelim.. Ölelim ama en son ölen uzun yaşasın'... Ne diyom ben hıı ne diyom..olur direk rus ruleti : ) yapalim yorulmadan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.