Hayat gönlümü yoruyordu biraz🙈Gız sen nerdeydin @Lotus
Senin gönlünü dinlendiririz biiiiiiiiiğğzzz gitme 1 adım öteye gülüm 1 adımda gurbet olur!Hayat gönlümü yoruyordu biraz🙈
Forumun güzelliği 😘Senin gönlünü dinlendiririz biiiiiiiiiğğzzz gitme 1 adım öteye gülüm 1 adımda gurbet olur!
Sürekli gelince de kovarsınız diye arada geliyorum@Tupac sen nerdeydin ya köy evinde çıkan yatır gibi ayda yılda bir geliyon
Hiç de bileee ben günde kaç kere geliyorumSürekli gelince de kovarsınız diye arada geliyorum
İşte size fazla bana maruz kalmak zararlı olabilirHiç de bileee ben günde kaç kere geliyorum
Gelsen tadına doyamazsın
Tadına bakmadan bilemesssssinİşte size fazla bana maruz kalmak zararlı olabilir![]()
Hayırlısı ilerde gideyim diye bakmayın daTadına bakmadan bilemesssssin
Şeytan tüyün mü var seninHayırlısı ilerde gideyim diye bakmayın da
Genelde öyle oluyor. Çok sevenim var :d
TüysüzümŞeytan tüyün mü var senin
O nasıl durtmek resmen parcaladin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.