İyi seyirler @İ love youRussell Crowe![]()
şeytanın düşmanı
İyi seyirler @İ love youRussell Crowe![]()
şeytanın düşmanı
geldimmm bal böcekk@leblebitozu nereyesun gı
iyiyim hava değişimine adapte olma durumlarıgeldimmm bal böcekk
biraz ayrı kalmak zorunda kaldım yoğunluk ve yorgunluktan.
biraz daha özleyim diye de girmek istemedim açıkcası 🤣
nasılsın tatlımmm ? @nunu
kıyamam sana, üşüme sen. forumu yakarım ısın diye 🤭iyiyim hava değişimine adapte olma durumları![]()
![]()
ufaktan üşümeler falan başladı
Sen nasılsın
benim bi komle döküp tekrar yerleştirmem lazım kazak giyilir artık ince uzun kollular tutmuyorkıyamam sana, üşüme sen. forumu yakarım ısın diye 🤭
bende üşümeye başladım ufaktan sıcak tutacak şeyleri çıkardım valla dolaptan![]()
kombi için erken gibi yaa. en az 1.5 ay var diyorum ben. sen ne diyorsun bu konuda ? 🤣benim bi komle döküp tekrar yerleştirmem lazım kazak giyilir artık ince uzun kollular tutmuyor
ve tabiki kombi açmalıyız gibi![]()
![]()
1 hafta en fazla soğuk oldu ev kalın çorap giymeye başladım üşütmenin hiç anlamı yokkombi için erken gibi yaa. en az 1.5 ay var diyorum ben. sen ne diyorsun bu konuda ? 🤣
en kötü havalar şu geçiş havaları ya. insanı hasta da yapar hastalık hastası da1 hafta en fazla soğuk oldu ev kalın çorap giymeye başladım üşütmenin hiç anlamı yok![]()
valla yeni iyileştim hala vitamin içiyom aman amanen kötü havalar şu geçiş havaları ya. insanı hasta da yapar hastalık hastası dadikkatli ol lütfen
koronodan sonra psikolojimiz de bozuldu valla insan sarılmayı sıkı sıkı sarılmayı özlüyor bazen değil mivalla yeni iyileştim hala vitamin içiyom aman aman
şu sarılıp öpüşme selamlaşmasına çözüm bulmalılaryeni moda falan trend bişe çıksın ya
![]()
Öyle ama işte sevdiceklerimizi kucaklayalım derken hasta ediyoruzkoronodan sonra psikolojimiz de bozuldu valla insan sarılmayı sıkı sıkı sarılmayı özlüyor bazen değil mi![]()
maalesef evet. öyle de bi durum sözkonusu ((: sen kendine dikkat et tatlım. gerisi mühim değilÖyle ama işte sevdiceklerimizi kucaklayalım derken hasta ediyoruz![]()
Valla sende kuzum bu ara salgın varmaalesef evet. öyle de bi durum sözkonusu ((: sen kendine dikkat et tatlım. gerisi mühim değil
kış gelmeden salgına tutulduk deseneValla sende kuzum bu ara salgın var
Hava değişimine adapte olayımda yüyüyüşlere başlıcam gene![]()
![]()
![]()
zaten tam hastalık havası boşver hem üşüyorsun hem terliyorsun ne giyeceğini şaşırıyor insankış gelmeden salgına tutulduk desene
ben yoğunluktan gidemiyorum yürüyüşe valla şimdilik ev-iş arası![]()
Niye ates ettin kansbshbs@Xasthur , peng peng ❗️: )
Niye ates ettin kansbshbs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.