Yaşıyorum baya iyi@Myblood öldün mü kaldın mı
Ayran olsunSoda var limon var
KalmadıAyran olsun
Ayrancılar saolsunKalmadı
Afiyet olsunAyrancılar saolsun
Ne garip ki mesajı geçerken görmek.. Ah bu bildirimlerin gözü kör olsun. Bende haberler kötü. İnsan gece gece hort diye uyanır mı? Uyanır işte. Neyse gece gece gökyüzüne baktım. Bir yıldız vardı tebessüm ettim. Öyle işte.İyilik, güzellik sevgili @Lotus teşekkür ederim. Sen nasılsın? Veya senden ne haber?
Kagit ucaklar yapalim 😄Dürtmeyi unutmuşum @HolySpectre gemileri mi yakalım kağıt uçaklar mi yapalım 😂
Havalı olur nostalji yaparız diyorsun😂Kagit ucaklar yapalim 😄
Nostalji yapmayi severim bilirsin😂Havalı olur nostalji yaparız diyorsun😂
Nostaljinin tadı damağımızdan gitmiyor haklısın😂Nostalji yapmayi severim bilirsin😂
Benim nick ufak olduğu için kaynamıştır arada.😊Ne garip ki mesajı geçerken görmek.. Ah bu bildirimlerin gözü kör olsun. Bende haberler kötü. İnsan gece gece hort diye uyanır mı? Uyanır işte. Neyse gece gece gökyüzüne baktım. Bir yıldız vardı tebessüm ettim. Öyle işte.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.