Görüyorum ve arttırıyorum 2x dürtüyorum
Kimi beni mi?Görüyorum ve arttırıyorum 2x dürtüyorum
Seni 😁Kimi beni mi?
Pot arttırıyorum bende seni 6x dürtüyorum.Seni 😁
Coinlerin dikkatimi çekiyor
Ama paranın çektiği kadını da ben sevmem o nasıl olacak?Coinlerin dikkatimi çekiyor
Para kadını çeker
Kadınlar da erkek değil para seviyorAma paranın çektiği kadını da ben sevmem o nasıl olacak?![]()
![]()
Hayatım boyunca para ile sevildiğim hiç olmadı. Çünkü gerek yoktu. Ben para olmasa da sevilecek biriyimdir ayıptır söylemesi :)Kadınlar da erkek değil para seviyor
Yoksa siz sevildiğinize inanıyor musunuz?
ben hep gecedeyim yaa benim diğer gececi arkadaşım kanser bayadır gecedeyim biraz daha sürcek gibi 3 4 ay felan full çalışıyok pazar felan hiç tatil yok senelik tatillerde iptal oldu bakalım sonumuz ne olucak@İ love you geceye mi geçtin yine
Ouuben hep gecedeyim yaa benim diğer gececi arkadaşım kanser bayadır gecedeyim biraz daha sürcek gibi 3 4 ay felan full çalışıyok pazar felan hiç tatil yok senelik tatillerde iptal oldu bakalım sonumuz ne olucak
inşallah inşallah daha çocuğu 1 yaşına girmedi diğeride 5 yaşında allah yardımcısı olur inşl genç yaşta direnir inşlhOuu
Allah şifa versin, sevdiklerine bağışlasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.