((:
Aaaaa hazırlan madem gidelim elini öpelim bayram bitmeden 🤣@SleepleSsS halamın oklavası ile dürttüm 🤭
Erkek ve sinekleri sevmez halam🤭 bir daha düşün 😂Aaaaa hazırlan madem gidelim elini öpelim bayram bitmeden 🤣
Feminist miErkek ve sinekleri sevmez halam🤭 bir daha düşün 😂
Filmlerin film oldugu zamanlar.Ne zaman görsem aklıma su replik geliyor;
+Marti marti senin burada ne isin var!
-Do...doktor be ben gelicekten geri döndüm!
Bu filmden sonra interstellar ve contact harici hic bir bilimkurguya ısınamadım. Yavudi yaptimi yapiyor be kajsnnsbdhdhdjhdFilmlerin film oldugu zamanlar.
Simdikiler "4.boyutlu düsünmüyorsun.."
Minvalinde.
Yahudi ve siyahi kurtaracak dünyayi uzaylilardan,mesaji oydu, ind day de.Bu filmden sonra interstellar ve contact harici hic bir bilimkurguya ısınamadım. Yavudi yaptimi yapiyor be kajsnnsbdhdhdjhd
Ha bir de "independence day" vardır will smith ve jeff goldblum ile harika bi ikili oluyordu jsjsbbd
Yonetmeni alman mesela ama filmde bir sahne vardi mesela
Jeff'in babasi yahudi irkicisi bi tip, bir yere toplanip yahudilere duva ettiriyor. Birine dioki sen de dua et. Adam yahudi degilim digince yapistirio lafi bizimki
- sorun degil herkes mukemmel olamaz asfkj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.