Ara sira yoklar o...fazla üstüne düsmeyince nazi gecmiyorBen de özledim seni miden bulanıyordu geçti mi?
Ara sira yoklar o...fazla üstüne düsmeyince nazi gecmiyorBen de özledim seni miden bulanıyordu geçti mi?
Yalandan da olsa....pinhani miydi bu neydihasretinden prangalar eskittim
Yalandan da olsa....pinhani miydi bu neydi
Kalanlar akilli mievet çok güzel şarkı, ben olsam hiç gitmezdim, biteceğini bile bile sadece aptal aşıklar gider![]()
Kalanlar akilli mi
Yalniz aşiklar mi?yalnız
Yalniz aşiklar mi?
Ask kiskanc mi?aşıklığın kuralı ayrılıktır, ulaşmak için sabırsızlanan sonuca aşıktır. Hakiki aşık yokkende onunla beraber olandır ve dahi razı, bu durumda pekte yalnız sayılmaz. Ötesi rüya ve bir durum ya da şart uyandırır, aşkın pembe gözlükleri kırıldığında ikaz işaretleri daha belirgin olur, beklentilerinin altında ezilir insan
Ask kiskanc mi?
Yani insani insandan kiskanir mi?
Ondan mi hep ayri düsüyor asiklar?
Teşhis olarak nasil Aşk?aşk bir süreç, bir bilinci yok, mecnun kavuştuktan sonra ne olduğunu bilen yok, mecnun olmayan kays'ı ne yapakeğer leyla yı çölde tanısaydı aşık denebilirmiydi ? Vuslat eri yarayı göze alsın.
Teşhis olarak nasil Aşk?
Kiskanc bence...
Ben kendimi anlatamadim sanirim.bu insanın doğasıyla ilgili, aşkın değil bence. Kıskançlığın olduğu bir ilişkide eksiklik peydah olur, insan kendi eliyle her kıskançlığında bir eksiğini kendi yüzüne vurur, ya kendinden emin değildir ya da diğerinden. Ne gerek var ?
Ben kendimi anlatamadim sanirim.
Hani aşiklar kavusamaz diye bir gizli kural var ya..
Niye kavusamiyorlara cevap aramaya calisiyoruz..
Nacizane diyorum ki, Ask insanlastirildiginda (teşhis) örnekte, Ask'in kiskanc oldugu mantigi doguyor.
O iki asigin arasinda sksmak istemiyor.
Aşk icin yansin istiyor asiklarin..
Birbirleri icin degil.
@Sade yi de dürteyim.
Aşkın formülü matematik formülü gibi kesin değil bence göreceli bu yüzden çözülmez
Aşkın formülü matematik formülü gibi kesin değil bence göreceli bu yüzden çözülmez
Ayakta uyuyorsun galiba 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.