seni ısırırım ejwjhdksRüzgar ol es kalbinin güzelliklerini görelim arada. Battaniye altına saklama kalbini.🤭
seni ısırırım ejwjhdksRüzgar ol es kalbinin güzelliklerini görelim arada. Battaniye altına saklama kalbini.🤭
Ben hep burdayım sen bizi unuttun@HolySpectre bir unutulduk sanki?
Yoğun geçiyor yoğun. Ben kendime yetişemiyorum yahu buraya nasıl yetişeyim🥲Ben hep burdayım sen bizi unuttun![]()
Aynı işlerle mi uğraşıyorsun yine yoksaaYoğun geçiyor yoğun. Ben kendime yetişemiyorum yahu buraya nasıl yetişeyim🥲
Aynı işler ya. Yakın zamanda yok olabilirimAynı işlerle mi uğraşıyorsun yine yoksaa
O zaman olumlu bir dönüş oldu. Şimdiden tebrik ederim. Sevindim senin adınaAynı işler ya. Yakın zamanda yok olabilirim
Henüz olmadı ama olmak zorunda. Yakarım, yıkarım, yok ederim yoksa jxksjfls bunca bekleyişten sonra bir deO zaman olumlu bir dönüş oldu. Şimdiden tebrik ederim. Sevindim senin adına
![]()
İlk işlemler bittiğinde, olursa olur çok falza şeapmıyordun amaaaHenüz olmadı ama olmak zorunda. Yakarım, yıkarım, yok ederim yoksa jxksjfls bunca bekleyişten sonra bir de
Uykum vardı ve hiçbirşey umrumda değildi ehehehİlk işlemler bittiğinde, olursa olur çok falza şeapmıyordun amaaa![]()
İçkiliydim bilmem nee 🤣Uykum vardı ve hiçbirşey umrumda değildi eheheh
Hem de nasıl hxjsjsjsİçkiliydim bilmem nee 🤣
Şimdi kendine geldin tabiii
Bende dürteyim de, sonra linçlemesinler biziHem de nasıl hxjsjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.