Özledim nerdeydinHayattayım.
Özledim nerdeydinHayattayım.
Fazla girmiyorum şu zamanlarda.Özledim nerdeydin
evet çin kestanesi ile besleniyoruz çok güzel tavsiye ederim kilo 90 tL@Frenk i kestane yemeye mi gittin?
Bana 220 den sattılar geçen gün. Hoş çin değildi. Yerken köprüyor diyorlar seninkine.evet çin kestanesi ile besleniyoruz çok güzel tavsiye ederim kilo 90 tL
Boş durma herkesi dürt sende. Madem dürtmüyorlar.Teşekkür ederim sen de olmasan dürten yok 😂 güldüm bunaaaa ben de seni etiketleyimmm @Vera
Yok canım ne gerek varBoş durma herkesi dürt sende. Madem dürtmüyorlar.
Canın sıkılıyor gibi ondan dedim.Yok canım ne gerek var
Sıkı can iyidir şakasını yapamayacağım; her türlü geçer , geçmezse de sağlık olsunCanın sıkılıyor gibi ondan dedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.